Dovolená s obytným přívěsem se vám bude líbit

Dovolená s obytným přívěsem se vám bude líbit


Také jste už otrávení z dovolenkových pobytů u moře nebo na horách, v zahraničí či v tuzemsku, které zajišťují cestovní kanceláře, a kdy musíte své soukromí sdílet s cizími lidmi v hotelích a v rámci autokarové či letecké přepravy? Máte už dost i pobytů v penzionech, které se sice tváří jako rodinné, ale každou chvíli je tam majitel domu a potkáváte se s ním na chodbách a schodištích, a chcete-li se večer nebo ráno pomilovat, vkládáte si roubík do úst, aby vaše hlasité sténání v rozkoši nikdo neslyšel? Pak máme pro vás jeden tip – dovolenou s obytným přívěsem.

kempování s karavanem

Tento postup má své výhody a mohli bychom si je představit na jednom názorném exemplárním příkladu:

Váš kamarád vám nabídne týdenní pobyt v autokempu v oblasti Vysokých Tater. Autokempů je tu několik, každý nabízí jiné možnosti, co se týče vybavení, ale všechny vám umožní připojení karavanu na elektřinu a hlavně tu máte své vlastní soukromí. Když se tam vypravíte v červnu nebo koncem srpna či v září, a vyjde vám počasí, budete tu v kempu téměř sami a vaše dovolená nebude mít chybu. Z autokempů je nádherný výhled na horské panorama a ať už se rozhodnete pro aktivní turistiku nebo lenošení s ochutnávkou místních specialit, pokaždé se navečer uchýlíte do svého „pojízdného domu“, který poskytne veškeré zázemí – toaletu, kuchyňku, umyvadlo a sprchový kout, ložnici – vše, co byste měli v hotelu, sice menší, ale vaše.

obytný přívěs

Zbývá jen vyřešit financování karavanu, a v tom vám pomůže leasingová společnost, která na trhu působí již řadu let, a jejíž financování je transparentní, včetně smluvního ujednání. Můžete se tak těšit rok co rok na dovolenou nejen v Tatrách, ale i kdekoli jinde. A vyhovuje-li vám moře, pobyty v karavanu nejste oklešťováni tak, jako lidé, co si zaplatí zájezd autobusem a musí se omezovat a podřizovat programu v režii průvodce cestovní kanceláře.

Published by