V životě se musí dát láska dětem

V životě se musí dát láska dětem


Všichni víme, když si někdo pořizuje děti, jak opravdu náročné to je. Samozřejmě někdo si třeba neuvědomuje, pokud ještě dítě nemá, jaké to je prostě se o ně řádně každý den starat, chystat jim jídlo a neustále se jim věnovat. Tohle si někteří rodiče prostě neuvědomují, protože ještě vůbec nevědí, jaké to je, když prostě se jim narodí to dítě a čeká je mnoho starostí do budoucna. Samozřejmě se nejedná jenom o starosti, ale věřte, že budou i nějaké malé radosti, které budeme mít s těmi našimi dětmi. Ono opravdu v tom životě to vůbec není jednoduché, protože ty děti nám dávají zabrat.

Holka

Musíme se jim věnovat, musíme je vychovávat a opravdu už ten život je víc takový stresovější. Vždy bychom ale měli prostě myslet i na to, aby všechno kolem nás bylo co nejvíce pozitivní, proto bychom si měli dělat i radosti, protože když si uděláme radost, tak věřte, že ten život bude hnedka mnohem krásnější. Ty děti od nás také očekávají jako od rodičů nějakou velkou radost a my nesmíme pořád být přísní a pořád něco zakazovat. Musíme být rodiče jako nějací dobří kamarádi.

Ruce

Někdo z rodičů třeba pro své dítě nechce být kamarádem, ale opravdu je to potřeba, protože čím víc si budete s dítětem bližší, tím budete mít krásnější a hlubší vztah do života, než, když budete neustále dítě buzerovat, budete je neustále něčím pokárat, a to je velice špatně. Proto bychom si měli dětí vážit a snažit se jim co nejvíce toho říct a stát na jejich straně. Věřte, že jakmile vaše děti vyrostou, tak jednou vám budou velmi vděční za to, jakou jste jim dali velkou lásku, jak jste je podporovali, jak jste jim udělali radost. A věřte, že ty děti budou žít přesně tak, jakou jste jim dali lásku vy. Vždy je nejdůležitější ta láska v životě, protože ta láska dává tu krásu těm dětem. Přesně tohle je to nejkrásnější, co můžeme svým dětem, které tak moc milujeme dát. 

Published by